נגישות מוסדות ציבור

נגישות מוסדות ציבור سهولة الوصول إلى المؤسسات العامة

הודעה בדבר מקום ציבורי במועצה המקומית כאבול שחלה לגביו חובת ביצוע התאמות הנגישות

לפי חוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות, התשנ"ח-1998 לפרטים לחץ כאן

הסדרי הנגישות במבני ציבור ומוסדות חינוך:

המועצה המקומית כאבול רשמה את נושא הנגישות במוסדות החינוך בראש סדר העדיפויות ורואה בתושבים עם מוגבלות כתושבים שווי זכויות, הזכאים ליהנות מנגישות מלאה - הן למבנים, הן בפעילויות והן בשירותים שמעניקה הרשות ולהיות חלק בלתי נפרד מהמרקם החברתי והציבורי של הכפר. על כן המועצה עושה מאמצים במטרה לקדם תכניות להנגשת תשתיות, מבני ציבור, מוסדות חינוך והמרחיב הציבורי במטרה להעניק את השירות הטוב ביותר לתושבים. לפניכם רשימה של מבני ציבור ומוסדות חינוך שבוצעו בהם הסדרי נגישות. המידע הינו עדכני למועד פרסומו והינו לצרכים אינפורמטיביים בלבד. במידה ונתקלתם במקרה שנדרשת בו התאמה מיוחדת, הינכם מוזמנים לפנות ולדווח למועצה. טעות סופר לא תחייב את המועצה.

קובץ
רשימת מבנה ציבור בתחום שיפוט המועצה המקומית כאבול 2022