דברי ראש המועצה

מסלול הפיתוח העירוני מתכנון ליישום

על ידי: סאלח ראיין נשיא המועצה המקומית

העבודה העירונית שונה מהציבור ומהמוסדות כפי שהיא כפופה לנורמות ולמסורות העוקבות אחר השלבים במצע האבולוציוני בבניית פרויקטים. כל פרויקט קטן או גדול צריך לעבור בשלבים רצופים, אם כי אנשים רואים רק פרויקט מגולם ו נעדר מאמצי התכנון לפני היישום. פרויקט לא יושג אם הוא אינו מתוכנן מראש ומתוכנן ומקבל אישור מקצועי על ידי רשויות הרישוי או הרשויות הרלוונטיות.

אנו גאים במה שאנחנו מתכננים עבור פרויקטים פיילוט אשר סיימו את התכנון שלהם ממתינים ההליכים הנדרשים כגון הכרזה על המכרז ואת הבחירה של חברות המתאימים מבחינה משפטית ומקצועית ליישום של פרויקטים כאלה.

פרויקטים מתוכננים, ניתנים לאימות ומיושמים בכל רגע:

בניית המועצה המקומית המודרנית לאחר גיוס ומעקב אחר התקציבים הנדרשים כדי להשיג את הפרויקט הזה עם שטח של 3000 מטר. התקציב שהוקצה לפרויקט זה הסתכם ב -17 מיליון שקלים (17), וכעת אנו נמצאים בתהליך של הנפקת מכרז פומבי והבניית פרויקט זה בשבועות הקרובים.

שינוי המבנה הארגוני במוסדות חינוך כדי להגיב לדרישות של השלב שאנחנו עוברים, התנאים הכלליים ואת הצרכים הדחופים הנדרשים על ידי התנאים קאבול לעיר שלנו כגון חלוקת האוכלוסייה, התנאים הגיאוגרפיים וחינוכיים תקשורת בין הכנה שני שלבים משניים ואחרים כך תבנה שני בתי ספר crosscutting מורכב משני שלבים Altalimetin מן השביעי ברציפות עד השנייה ואת תיכון תיכון, כולל בתי ספר תיכון התשיעי והשמיני, בנוסף לבניית אצטדיון מודרני מול בית הספר התיכון עכשיו והמזרח בעתיד.

תכנון מרכז ציבורי מודרני, המורכב מ -1500 מטר, כולל אולם תאטרון ל -500 איש לאחר שנוכל לקבל את הבעלים של מנהל מרכז ההמונים ואת בחירתו של מר בילאל אברהים כמנהלו. עכשיו יש לנו אירועי תרבות ופעילויות אבל אנחנו לא צריכים את הבניין כי יהיה הבית אירועים אלה.

תכנון עבור השיקום של האצטדיון העירוני - לקבל את התקציב לפיתוח האצטדיון העירוני השווה שבעה מיליון שקלים ממשרד הספורט Kterpah ספורט שירות תרבות התמיכה במערכת חיים ועידוד של קבוצות ספורט ולשפר את התנאים לעלייה לשורות והרמות של המיטב הגבוה ביותר.

תקציב של שישה מיליון שקל לבניית בית נוער מודרני, שני גני ילדים ואצטדיון רב-תכליתי במחוז אל-קאעדה שבמזרח קאבול.

לקבל תקציב של שבעה מיליון שקל לבניית מעונות יום כדי לדגור את ילדיהן של נשים, לעודד את יציאתן של נשים לשוק העבודה ולהעלות את רמת החיים של משפחות קבליפ.

מתכנן לקשר מס רחוב קאבול 805 רחוב צפון הכותרת מכל צומת יגור לעם של סכנין ולהפוך אותו ברחוב המודרני המארחים שער לפחות למפתחים קאבול ולכן המהירות של כניסה ויציאה אל ומאת קאבול זה לאחר שסופח באזור זה על פי מחוז אימות והוועדה הארצית על תוכנית תמ"א 35 כארץ המוצעת לפיתוח .

פרויקטים המבוצעים ומיושמים כיום:

אזור התעשייה מערבית לקאבול הסתיים ויושלם בחודשים הקרובים.

בהסתמך על הבנתנו את הדחיפות והרגישות של התכנון והבנייה במגזר הערבי בכלל ובכבול בפרט, הוספנו מספיק קרקעות לתכנון 2000 יחידות דיור באזורים שחולקו בתוך התכנית המבנית והחזון שלנו להרחיב את התכנית המבנית והשפעה ויחזור קרקע מהמועצה האזורית מטה אשר ומשגב כדי ליצור איזושהי קרקע ודיור Mtnolah לזוגות צעירים בפרט והציבור הנזקק כך.

פתיחתו של פארק ציבורי לקאבול הממוקם ליד עין דמון במערב לאחר ששוחרר מהמועצה האזורית מטה אשר, בשטח של 20 דונם. וישמש את אנשי קאבול ואפילו את האזור בעתיד, לאחר שפותח יותר כאנשים נופש, במיוחד לאחר פיתוח של מכשירי ספורט מודרניים כפי שתוכנן בקרוב. כמו גם איצטדיון המשרת את תושבי קאבול והאזור, ראוי להזכיר כי עלות הפרויקט היא כשלושה מיליון שקל.

לראשונה בתולדות קאבול מופעל מרכז תרבות פעיל עם פעילויות תרבותיות המספקות את צרכיהם של כל חלקי קאבול לאחר רכישתו וחירתו של מר בילאל אבראהים כממלא מקום מנהל פעילויותיו התרבותיות השונות.

בניה ובנייה של רחוב מס '3 ממועצת קאבול המקומית ועד ח'לת אל שריף לרחוב 70. עלות הפרויקט היא עשרה מיליון שקל, כולל תשתיות ותאורה, ברוחב של 18 מטר.

ההישגים שלנו במרחב הציבורי:

שחזור תחבורה ציבורית במחוזות השונים של קאבול לאחר הפסקה לתקופה של ארבע שנים, ובכך להקל את הנטל של נסיעות על מגזרים שונים של האוכלוסייה בקאבול וכיתות פגיעים במיוחד עם צרכים מיוחדים, קשישים וקשישים, ואנו פועלים עתה כדי להפחית את המחירים שלהם כדי להקל על הניידות לנזקקים כך.

מאות מטרים של כבישים היו מרוצפים ושזורים בשכונות שונות בקאבול, שעלותם כ -10 מיליון שקל.

סלילת הרחוב הראשי מאולם דיוואן מערבה לכיכר זיתונה, שם עלות הפרויקט הייתה כ -8 מיליון שקל.

סלילת כביש מס '58 הארכה ממעגל התנועה פאלם אל אולם ספורט סמוך לבית הספר התיכון ומספר רחוב קישור "3", ואת הריסת הבית שבו מעיב לשסף את הרחוב לאחר שהגיע להסדר עם הבעלים, והפרויקט יושלם בקרוב, שבו עלות הפרויקט הסתכמה כארבעה מיליון שקלים.

סלילת רחוב מס '50, המשתרע סביב קאבול בצד הדרומי. כפי שהוא מתחיל על ידי האינטרס של "רהיטים טובים" דרך "אבו רליון" לאורך עמק דרום לביתו של מר עאמר רייאן מזרח, הנתיב המזרחי לדרום