מכרז פנימי מס' 03/2020

טלפון: 04-8458101  פקס': 04-9947971
מכרז  פנימי מס' 03/2020
בהתאם  לצוו  המועצות  המקומיות ( נוהל  קבלת  עובדים  לעבודה) תשל"ז – 1977
נמסרה  בזה  הודעה  על  משרה  פנויה ,  המועצה  המקומית  כאבול  מזמינה  בזאת  הצעות  למכרז  פנימי  לתפקיד  מנהל  ביה"ס  המקיף.
תואר התפקיד:  מנהל  בי"ס  מקיף  (  שש שנתי)
היקף  המשרה:    100%
דירוג ודרגה:   הוראה,  דרגה  עפ"י  הנוהלים  המקובלים  בהתאם  לכישורים.
מועד  אחרון להגשת  הבקשות:   יום   2/7/2020  שעה  12:00   לידי  מר מוסטפא חמוד -  מזכיר  המועצה.
הכישורים  הנדרשים:
ניסיון  בהוראה – ניסיון  בהוראה  בפועל  של  5  שנים לפחות  בבתי  ספר  על  יסודיים  בארץ,  בהיקף  המזכה  בוותק  בהוראה. לעניין  זה  לא  יוכר ניסיון  בהוראה  שלא  במסגרות  שצוינו  לעיל.  כגון  עבודה  כמרצה  או  כמתרגל  באוניברסיטה  או  במכללה,  עבודה  כרכז  פר"ח  וכיו"ב.
השכלה  אקדמית -  תואר  שני  אקדמי  מוכר  ממוסד  להשכלה  גבוהה בארץ או  ממוסד  להשכלה  גבוהה בחו"ל  אשר  קיבל  אישור  שקילות  מהגוף  להערכת  תארים  אקדמיים  מחו"ל.
השכלה  פדגוגית – תעודת  מורה  מוסמך או  מוסמך  בכיר  לעל – יסודי  או  תעודת  הוראה  לעל – יסודי  ממוסד מוכר  להכשרת  עובדי  הוראה  או  רישיון  הוראה  קבוע  בחינוך  העל – יסודי  או  רישיון  לעיסוק  בהוראה  לעל -  יסודי,  או  תעודת  הוראה  אוניברסיטאית  ממוסד  אקדמי  בארץ  לעל -  יסודי .
הערות
תעודת  בוגר  בית  הספר  "מנדל"  למנהיגות  חינוכית  תוכר  כעונה  על  הדרישה  לתעודת  הוראה.
לגבי  החלופה  של  רישיון  הוראה  קבוע  בחינוך  העל -יסודי  או רישיון  לעיסוק  בהוראה – אין  להסתפק  בתעודת  הוראה  בלי  שהושלם  ההליך  לקבלת  רישיון  ההוראה  הקבוע/הרישיון  לעיסוק  בהוראה  מהאגף  הבכיר  לכוח  אדם  בהוראה  או לקבלת  אישור  על  זכאות  לרישיון  עד  המועד  האחרון  להגשת  טופסי  המועמדות  למשרת  ניהול  פנויה.  לעניין  זה  לא  יוכר  רישיון  בייעוץ  חינוכי  כעונה  על  הדרישה  לרישיון  הוראה  קבוע/לרישיון  לעיסוק  בהוראה.
תעודת  התמחות  למורי  מורים  אינה  עונה  על  הדרישה.
הכישורים  הרצויים :
הכישורים  שיפורטו  להלן  הם  כישורים  רצויים  אשר  ישקלו  במסגרת  גיבוש  המלצתה  של  ועדת  היועצים :
היכרות  עם  מאפייניו  הייחודיים  של  בית  הספר  בעקבות  ניסיון  בהוראה  בבית ספר זה  או  היכרות  בכל  אופן  אחר, ובכלל  זה  השתתפות  בהשתלמויות  בתחום מאפייניו  של  בית  הספר.
יכולת  לתכנן  ולעצב  תמונת  עתיד  של  בית  הספר ,  אשר  תבוא  לידי  ביטוי  בבניית  תוכנית עבודה  יישומית  בשיתוף  עם  צוות  בית  הספר  .
יכולת  להנהיג  צוות  ויכולת  עבודה  יישומית בשיתוף  פעולה  .
יכולת  להתמקד  ביחיד  כפרט  וליצור  סביבה  אנושית  ואישית  בטוחה  ונעימה ,  תוך  מחויבות  לשוויון  חברתי  ולקידום  כל  תלמיד  ועובד  הוראה  שבאחריותו.
ניסיון  בהוראה  לתלמידים  בעלי  צרכים  ייחודים
ידיעת  החוק  ובקיאות  בהוראות  משרד  החינוך  בתחומי  פעילותו  של  בית  הספר
יכולת  לנהל  קשרים  חיוביים  ופוריים  בין  בית  הספר  לקהילה  וקשרים  עם  מוסדות  ממשלתיים  עם  רשויות  ציבוריות.
יכולת  הבעה  טובה  בכתב  ובעל – פה  בעברית ובערבית
כושר  מינהלי:  כושר  בניהול  משרד,  חשבונות  וכספים  של  מוסד  חינוכי
יכולת  לבנות  תוכנית  פעילות  פדגוגית  וארגונית  מתוקצבת  על  בסיס  נתונים.
יכולת  לבנות  תוכנית  לימודים  בית- ספרית  על  בסיס  תוכנית  לימודים  רשמית.
הכשרה  לניהול  בי"ס:  תעודת  סיום  (או  אישור  זכאות  לתעודה)  של  התוכנית  החדשה  להכשרת  מנהלים  של  מכון  "אבני  ראשה"  והמוסדות  האקדמיים.
אלה  החלופות  לדרישה  זו:
תעודת  סיום  של  אחת מהתוכניות  להכשרת  מנהלים  בארץ  לבוגרים  אשר  סיימו  את  לימודיהם  בתוכניות  להכשרת  מנהלים  של  משרד  החינוך  במוסדות  האקדמיים  שקדמו  לתוכנית  החדשה  של  מכון  "אבני  ראשה"
תעודת  זכאות  לתואר  אקדמי  שני  ייעודי  במנהיגות  בית-ספרית  לבוגרים  אשר  סיימו  את  לימודיהם  בשנת  התשס"ט ( להלן " תוכנית  הפיילוט"  באוניברסיטאות  תל  אביב  ובר  אילן  ובמכללת  אחווה)
לבוגרים  אשר  החלו  את לימודיהם  בשנת  הלימודים  התשע"א  לכל  המאוחר-  תעודת  זכאות  לתואר  אקדמי  שני  במינהל  החינוך  ממוסד  מוכר  להשכלה  גבוהה  בארץ  או  ממוסד  להשכלה  גבוהה  בחו"ל  אשר  קיבל  אישור  שקילות  מהגף  להערכת  תארים  אקדמיים  מחו"ל .
השם  " מינהל החינוך"  מתייחס  לכל  התוכניות  לתואר  שני  בתחום זה. לתוכניות  אלה  שמות  שונים  במוסדות  האקדמיים  השונים.
בקשות  למכרז  יש  להגיש  לידי  מזכיר  המועצה  מר  מוסטפא חמוד ניד 0546763361,  שאלון אישי/בקשה  למשרה  פנוייה( ניתן  להשיגו  במשרדי  המועצה) בצירוף  קורות  חיים,  המסמכים  והתעודות  הדרושות  עד  יום   2/7/2020 שעה 12:00
המכרז  נכתב  בשלון  זכר,  אך  מופנה  לגברים  ולנשים  כאחד.
                                                                                        בכבוד  רב סאלח ריאן ראש  המועצה

העתק: